top of page

Dóna vida a les

teves publicacions. 

 

Us presentem una nova eina que us podem dissenyar a mida, des de Magem Torrella Associats. Es tracta de les publicacions digitals interactives en format app. Us convidem que mireu aquest vídeo que hem realitzat, que mostra les possibilitats que ofereix.

 

Una publicació digital interactiva en format app és un producte editorial descarregable, revista, llibre, catàleg, memòria, informe..., optimitzada per a la navegació en dispositius mòbils, tauletes, iPads, ordinadors, etc., que aprofita totes les peculiaritats d’aquests oferint una experiència d’usuari més completa i dinàmica.

 

Pel seu format, podem utilitzar-la a tota hora i en qualsevol lloc sense necessitat de connexió a internet.

 

Es poden crear, entre altres, catàlegs interactius, guies, i fulletons de museus, audioguiesitineraris i guies turístiques, revistes corporatives, catàlegs d’exposicions, presentacions de producte...

 

A més, permeten incorporar múltiples continguts: vídeos, àudios, animacions, formularis, links, sliders d’imatges...

 

El seu disseny està pensat per a atraure l’atenció dels lectors, perquè l’usuari s’impliqui en elles i interactuï amb el seu contingut a través de botons, scrolls, finestres emergents...

 

Donat el canvi d’hàbits que provocarà la situació actual, creiem que pot ser una eina molt útil per donar una resposta diferent i innovadora a les necessitats existents i de futur, dins dels àmbits de la comunicació i de la difusió de continguts.

 

LLENÇAT-HI!

Compta amb nosaltres

per fer-ho possible.

© 2015 Magem Torrella Associats. Disseny gràfic i editorial, identitat corporativa, disseny producció i muntatge d’espais i projectes expositius.

 

bottom of page